Leo Horoscope Preview fra 2019 - November 2022

Leo Horoscope Preview fra 2019



{På denne side}

Leo Horoscopes, År 2019: Resumé / forhåndsvisning af året fremover for stjernetegn Leo.

Leo Horoscope oversigt i 2019

Følgende er et oversigtshoroskop for stjernetegnet til Leo Løven for året 2019.

(Klik på et hvilket som helst tegn ovenfor for at navigere til det tegnets forhåndshoroskop).

Leo Horoscope Preview for 2019

Udvidelsesområder i 2019 for Leo: Underholdning, Hobby, Romantik, Kreativitet, Arbejde, Sundhed, Rutiner

Dit Leo 2019 Horoskop peger på områder i livet, der er bestemt til at udvide og vokse .

  • Romantik
  • Hobbyer
  • Kreativitet
  • Arbejde
  • Sundhed
  • Vaner
horoskop 2017 skorpion

Indtil 2. december 2019 udvides og vokser din kreative, legende og romantiske side. Dette er en stærk tid for selvudtryk, nye former for underholdning og romantiske udforskninger.

Fordi der har været temmelig seriøs eller endda hård energi i disse livsområder i de senere år, kan denne nye cyklus med dig indtil december 2019 komme som et åndedrag af frisk luft. Du skal have det sjovt med dette!

Dit fokus drejer sig om at have det godt, nyde livet og udtrykke dig på frigørende og givende måder. Dine romantiske og kreative verdener begynder at udvide sig og vokse. Du lærer at udtrykke dig legent og kreativt uden undskyldning, og du er mere villig til at tage nogle personlige risici for at gøre det.

Romantiske muligheder bugner i løbet af denne cyklus; eller chancerne for at sparke tilbage og have det sjovt, udtrykke dig på unikke måder og forfølge hobbyer og underholdning er rigelige. Kreativt set kan du blive fyldt med ideer og planer for at realisere en drøm.

Dette kan være en frugtbar tid på mange niveauer, fysisk og følelsesmæssigt. Denne position er forbundet med afslappet datering og udforskning af romantiske muligheder.

Potentielle negativer: Overdreven vægt på eller opmærksomhed på at have det sjovt til skade for andre livsafdelinger. Det kan især være nødvendigt, at du finder en balance mellem opmærksomhed på arbejde og sundhedsrutiner og opmærksomhed på romantiske og kreative behov, da begge er stærke træk, især i december.

Men for det meste vil du sandsynligvis føle dig understøttet og selvsikker i løbet af denne cirka år lange cyklus. En kæreste, barn eller ven kan åbne dit sind eller hjerte for nye oplevelser. Kreativt set kan du blive godt modtaget, og dit publikum vil sandsynligvis ekspandere.

Fra 2. december 2019 og fremefter begynder dit arbejde, daglige rutiner og sundhedsbestræbelser at udvide, forbedre og vokse. Dette er et tidspunkt, hvor dine arbejdsprojekter eller opgaver udvides, eller du har øgede muligheder for beskæftigelse. Du kan være så sikker på din evne til at påtage dig projekter og bestræbelser, dog at du overbelaster din plade, så vær opmærksom på det. Alligevel kan Saturns samtidige transit hjælpe dig med at holde dig i kø og produktiv. Denne indflydelse er med dig indtil december 2021.

Du finder mere glæde i dit arbejde (så længe du ikke overbelaster), selvforbedringsbestræbelser og at passe på dit helbred. Hvis du leverer en service til andre, vil det sandsynligvis have succes, stort set fordi du nyder det mere. Du har især succes med at ansætte folk til at arbejde for dig, hvis relevant, og forbedringer af dit arbejdsmiljø er sandsynligvis. Det kan være lettere end normalt at finde arbejde nu. Du får muligvis et nyt job i denne cyklus eller forbedrer en eksisterende markant. Arbejdet har en tendens til at være meget tilgængeligt for dig. Du kan være meget fokuseret på, hvad der virkelig betyder noget for at komme foran, og anerkendelse for din indsats kan komme frem, især fra december frem, når højere ups anerkender dine talenter og indsats.

Du er stolt af, hvor nyttig du er for andre i løbet af denne cyklus. Jo mere integritet og ærlighed du bringer til dine tjenester, jo mere "tilbagebetaling" vil du modtage. Sundhed vil sandsynligvis blomstre nu, og om nødvendigt er det mere sandsynligt, at medicinske procedurer eller programmer er succesrige. Du bringer friske og originale ideer til det arbejde, du udfører, og de tjenester, du tilbyder. Overbelastning eller forstørrelse af problemer omkring arbejde kan opleves i løbet af denne cyklus. Der er nu en tendens til at fokusere på detaljerne i dit arbejde, og du kan undertiden føle dig lidt overvældet med monotone opgaver. Der kan dog være en tilbøjelighed til at lægge nogen vægt på, dog hvis du ikke ser din søde tand.

Dit arbejde kan involvere flere tjenester eller hjælpe andre i løbet af denne cyklus, og for nogle kan sundhedsrelaterede eller helbredende erhverv være attraktive på dette tidspunkt.

Udfordringer kan forekomme sporadisk i denne periode med behovet for tid væk fra dine opgaver enten til at passe på dig selv eller andre, der kræver pleje, eller konsekvenserne af at tage så meget, at du har problemer med at tage tid for dig selv.

For det meste er dette imidlertid et godt tidspunkt til at vinde påskønnelse for, hvad du gør eller for dine færdigheder, nyde, hvad du gør, for at finde arbejde og for at arbejde sammen. I december er du i en særlig god position til at hælde ekstra energi og opmærksomhed i din karriere og arbejde. Dine metoder er progressive, men alligevel sunde.

Romantik kan være tæt knyttet til arbejde og sundhed i denne periode, hvilket kan betyde, at du parrer dig sammen for at arbejde eller forbedrer dit helbred, eller at du møder en kærlighedsinteresse gennem dit arbejde eller gennem forfølgelsen af ​​sundhedsmål. Dette kan i stedet dreje sig om rekreation eller kreativitet. Der kan være muligheder for at udtrykke eller hygge dig selv som et resultat af dit arbejde, eller chancer for at bringe mere kreativitet til dit job. Nogle kan omdanne en hobby til et kald eller arbejde specielt hårdt på en tidsfordriv.

Interessant nok er disse ekspansionsområder også genstand for sammentrækning (se nedenfor)! Disse påvirkninger annullerer ikke sig selv. I stedet eksisterer de sammen, og de kan skabe nogle vidunderlige produktiviteter. Du arbejder måske hårdt, men nyder grundigt det, som du gør!

Områder med sammentrækning og lektioner i enkelhed: Arbejde, helbred, vaner

Dit Leo 2019 Horoskop peger på områder med sammentrækning, begrænsning og nødvendig "slanking" for at teste for stabile fundamenter. Der er altid områder i livet, der kræver mere enkelhed. Tests kan være en del af billedet, når du lærer, at livet med kun vækst og ekspansion kan løbe væk med sig selv.

  • Arbejde
  • Sundhed
  • Vaner

Indtil 2021 er de områder i dit liv, der kræver en "back to basics" -tilgang, forbundet med sektoren i dit solkort, der styrer arbejde, sundhed, daglige rutiner, ansatte, kæledyr og vaner. Der kan være typer af prøver i disse livsområder, som om universet kontrollerer, at fundamentet er stærkt. Ting, der er bygget på svage fundamenter, kan revne under presset fra disse test. De, der er stærke, vil udholde og styrke .

Denne indflydelse vil være hos dig indtil 2021. Det kan mærkes stærkest tidligere eller senere i cyklussen, afhængigt af om du blev født tidligere eller senere i Leo's tegn. I år er de, der er født fra ca. 3-14 august eller med en Leo Ascendant på 11-21 grader, mest berørt af det i 2019.

Tests kan komme til arbejde og arbejdsforhold i løbet af denne cyklus. Ansvar i dit daglige liv kan veje tungt - de ser ud til at være forstørrede. Sørg for, at du har tendens til dit ansvar og ikke lade dem hænge sammen. Nogle af jer kan endda opleve en form for tab eller skandale på arbejdsfronten, eller muligvis en kraftig aktivitet og magtspil med medarbejdere.

For dem af jer, der ikke er tilfredse med dit job eller uden arbejde, er det ikke sandsynligt, at du springer for at få fat i enhver position, der kommer med nu. Du leder efter noget modent, langsigtet og reflekterende af dine værdier. Fordi du er mere diskriminerende nu, kan valgene dog synes at være slanke.

betydning af 679

Den monotone del af dit arbejde kan virke sværere at tage, og det er op til dig at arbejde på omstrukturering nok til at det fungerer for dig. Forsøg ikke at se mangler, klage og lad det være der. Tag det på dig selv at foretage de justeringer du kan for at forbedre dine arbejdsforhold. Belønningen kan være langsom med at transpirere, men de er store, når de kommer!

Dette kan være tilfældet med daglige rutiner, ikke kun arbejdsforhold. Sundhedsspørgsmål er måske lidt mere problematisk end normalt. Alligevel er det sandsynligvis mindre problemer, der kan rettes med ekstra opmærksomhed. I det væsentlige giver denne transit dig et spark i bukserne for at få dine selvplejeprogrammer i god form!

Selvom det arbejde, vi udfører, undertiden kan føles for rutinemæssigt eller kedeligt, kan det også give os en stærk følelse af formål. Vi vil have behov, vi ønsker at hjælpe og støtte andre og gøre vores andel. Hvis du har overdrevet en støttende rolle, eller hvis du har spredt dine energier og ikke virkelig har bemærket, hvor meget du gør, så vil Saturn her stimulere dig til at rydde op. I sidste ende kan du faktisk føle dig mere glad for de tjenester, du leverer og den støtte, du giver, efter at have set et realistisk kig på disse ting og foretaget de nødvendige tilpasninger.

Søg efter måder at afbalancere dine aktiviteter og ansvar. Dette er også en fremragende tid til at forenkle og strukturere dit liv. Fordi energien i dette tema er behageligt og forståeligt for dig inden for disse livsområder, kan du meget velkommen velkommen struktureringsenergien i denne transit på dine daglige rutiner. Sidste gang lignende temaer forekommer var 1988-1990.

Fra januar til november er du i særlig god form til både at arbejde hårdt og føle dig inspireret som du gør. Det er en fantastisk tid til at indstille og definere dine drømme eller vision. Det er også et gunstigt tidspunkt for et forskningsprojekt eller for støtte til det arbejde, du udfører. Disciplinerede bestræbelser på at vokse og forbedre sig både på fysisk og spirituelt plan kan betale sig.

Områder med spænding, innovation, uafhængighed og hastighed

hvad betyder 330

Dit Leo Horoscope fra 2019 peger på områder i dit liv, der ser ud til at fremskynde, så du kan tage nogle risici, innovere og revolutionere.

  • Trossystemer
  • Rejse
  • Perspektiv
  • Uddannelse
  • Karriere
  • Omdømme

I marts 2011 trådte du i en lang cyklus, hvor dine overbevisningssystemer og viden ændrede sig og udviklede sig, og dette er aktivt indtil marts 2019 . Fra 15. maj til 6. november i 2018 kom et nyt tema ind i dit liv og genoptages igen i 2019 fra marts frem.

Indtil den 6. marts fortsætter du med en åndelig opvågning af slags. Rejsemuligheder kan opstå. Læring skal være spændende eller banebrydende for dig for at bevare din interesse, men mens du er mindre interesseret i traditionelle emner eller metoder til læring, hvis du er på en uddannelsesvej, skal du sørge for at ”udholde” nogle af disse ting, så at din træning er relevant for dine karrieremål. Livserfaringer er uforudsigelige og spændende. Du omfavner forandring og indarbejder let ændringer i din personlighed.

Dette kan være et tidspunkt, hvor din livssti tager en uventet vending. Da denne indflydelse har været med dig i mange år, kan det allerede være sket. Trangen til at komme ud og omkring er bundet til at gribe fat i dig. Sørg for, at du ikke rykker fra et vigtigt ansvar eller springer på en båndvogn, der er upraktisk, da du kunne føle en vis spænding, da du kan låne for stærkt til at finansiere dine eventyr kan være et problem.

Ellers er dette en god tid til muligheder i forbindelse med rejser, udgivelse, salgsfremmende aktiviteter, gunstige juridiske resultater eller uddannelse. Dette kan være en meget romantisk og kreativ periode. Bestemt, kan du finde kanaler og forretninger til selvudtryk, der kan være meget personligt givende.

Fra 6. marts 2019 åbner din karriere, professionelle projekter, omdømme og offentlige image åbne og forandringer. Disse livsområder kan være uforudsigelige - livskortens områder - men også meget stimulerende og innovative. Du kan bringe nyt indblik i dit arbejde.

Dette kan være et tidspunkt, hvor du tager en uventet vending i dit arbejde. Sørg for ikke at hoppe på en båndvogn, der er upraktisk. Mens du foretrækker at indstille dit eget tempo i dit arbejde, skal du forsøge ikke at blive ensom i dit professionelle liv. Andre kan have værdifulde input, som du muligvis savner, mens du er for travlt med at hævde din uafhængighed!

Din karriere, professionelle projekter, omdømme og offentlige image fortsætter med at fremskynde, stimulere og åbne op i år. Disse livsområder kan være uforudsigelige - livskortområdet i livet - men også meget stimulerende og innovative. Du kan bringe ny indsigt i dit arbejde. Du kan også lære at give slip på begrænsende selvbevidsthed. Så længe du ikke skubber det for langt, kan du befri dig fra nogle af de frygt, du har for ikke at leve op til andres forventninger, især forældre eller samfundet generelt.

Dette kan være et tidspunkt, hvor du tager en uventet vending i dit arbejde eller i din livssti eller retning. Mere mod er der i år for at bryde ind på nye veje. Der kan være sladder at tackle eller udfordringer med at finde en balance mellem dine studier og dit ansvar til tider.

Du er i særlig god form i december i år for at bringe en progressiv, innovativ og unik ånd til dit arbejde eller omdømme.

Bemærk, at denne indflydelse løber hele vejen indtil april 2026!

Områder med forandring, rensning og transformation

Dit Leo Horoscope fra 2019 afslører områder i livet, hvor forandring og transformation finder sted. Det er en tid for "ude med det gamle, ind med det nye."

  • Sundhed
  • Arbejde
  • Service
  • Rutiner & vaner
  • Uafhængighed
  • Privat eller åndeligt liv

Holdninger til arbejde, tjenester, du leverer for andre, daglige rutiner og helbred ændrer sig fortsat i år, og det vil de i mange år fremover. Dette er en god periode for at befri dig selv fra dårlige vaner eller rutiner, men vær forsigtig, så du ikke erstatter en dårlig vane med en anden!

Selvfølgelig kan der være tidspunkter, hvor disse ændringer medfører friktion, og i 2019 er det mere sandsynligt, at det sker i april , hvor overdreven og overdreven kan være et reelt problem ved at spise i din stille tid. Pas på for overskydende og brændende stearinlys i begge ender, hvilket er en virkelig fristelse.

I 2019 tilskynder Månens knudepunkter og formørkelsesaktivitet til at forbinde med dit formål, spiritualitet og balancere opmærksomhed på fysisk og følelsesmæssig sundhed. Den nordlige knude i din sektor af afslutninger, spiritualitet og privatliv hele året peger på et reelt behov for at oprette forbindelse til din indre verden, såvel som at hjælpe og støtte andre, da disse ting kan give vidunderlige fordele og meget glæde i dit liv.

Årlig oversigt 2019 Horoskoper:

Vælg et tegn VæderTaurusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittarius CapricornAquarius Fisker

Se vores detaljerede månedlige horoskoper og daglige horoskoper.

Relateret læsning:

nummer 88 betyder

Leo månedligt horoskop

Leo Horoscopes: Gratis astrologiprognose. Forudsigelser ...
Læs mere

Leo Daily Horoscope

Leo Daily Horoscope, i dag inden for astrologi, forudsigelser ...
Læs mere

Leo Sun Sign-kompatibilitetskampe

Cafe Astrology tilbyder solskiltkompatibilitet: Kampe til Leo ...
Læs mere

Leo Horoscope Preview fra 2019

2019 Leo Horoscope Preview {På denne side} Leo Horoscopes, År 2019: Oversigt / forhåndsvisning af året fremover for stjernetegn ...
Læs mere

Leo 2019 Love Horoscope

Leo 2019 LoveScope {Love Horoscopes 2019} En horoskopguide til det kommende år for kærlighed, romantik og forhold til Leo ...
Læs mere

Leo gode dage kalender

Leo: Gode dage og bedste dage for penge, kærlighed, tiltrækning, muligheder, forhold, karriere og succes ...
Læs mere

Leo Ascendant Horoscope

Leo Ascendant Horoscope Daily Horoscopes for Leo Ascendant (And Leo) Back Ascendant Sign Horoscopes: Følgende horoskoper for den nuværende ...
Læs mere

Mere om Leo Ascendant, Leo Rising Sign

Cafe Astrology fortolker Ascendanten i Leo, Leo stigende tegn ...
Læs mere

    Udvalgt på Cafe Astrology:

    Klik for årlige prognoser

    Mere at udforske på Cafe Astrology:

    • Cafe Astrology Home
    • Artikler: Lær astrologi
    • Astrologien om kærlighed og sex
    • Kompatibilitet
    • Anbefalede astrologibøger
    • Bedste tider for forretningssucces, held og lykke og romantik & seksualitet
    • Webstedsindeks
    • Vædderen
    • Taurus
    • tvilling
    • Kræft
    • Leo
    • Jomfruen
    • Vægten
    • Scorpio
    • Skytten
    • Stenbukken
    • Vandmanden
    • Fiskene