2018 Leo Horoscope Preview - December 2022

2018 Leo Horoscope Preview



{På denne side}

Leo Horoscopes, År 2018: Resumé / forhåndsvisning af året fremover for stjernetegn Leo.

Leo Horoscope oversigt 2018

Følgende er et oversigtshoroskop for stjernetegnet af Leo Løven for året 2018.

engel nummer 0

(Klik på et hvilket som helst tegn ovenfor for at navigere til det tegnets forhåndshoroskop).

Leo Horoscope Preview for 2018

Udvidelsesområder i 2018 for Leo: Hjem, familie, romantik, underholdning, hobbyer

Dit Leo 2018 Horoscope peger på områder i livet, der er bestemt til at udvide og vokse .

  • Hjem
  • Familie
  • Romantik
  • Hobbyer
  • Kreativitet

Indtil 8. november 2018 er du mere sikker på din familie, leveophold og levevilkår. Selvom dette er en temmelig indenrigstransit, kan forhold med enhver, du føler dig specielt forbundet med følelsesmæssigt, være til gavn. Du er komfortabel med din position, og du opbygger muligvis kærlige og sikre forbindelser med andre. Der kan være særlig opmærksomhed på dit hjem komfort og skønhed eller et stærkere ønske om at få forbindelse med dine rødder. Der er en stærkere evne til at hoppe tilbage fra problemer.

Din indre verden, familieliv, hjemlige aktiviteter og hjemlige arrangementer udvides og vokser. Forholdet til familien kan være særlig behageligt og støttende. Du flytter måske til et nyt hjem, sandsynligvis et større eller udvider ejendomme i fast ejendom. Nogle af jer kan få et prioritetslån eller support, der giver dig mulighed for at udvide din hjemmebase. Familien i sig selv kan ekspandere, eller der kan være en tilføjelse til dit hjem. Nogle kan f.eks. Påtage sig en værelseskammerat eller medbringe flere venner til deres hjem. Andre kan samle ressourcer med en partner og flytte ind sammen. Underholdning i hjemmet kan fremhæves, hvis det er noget, der gør dig glad. Ellers kan du opleve en stærkere følelse af fred og privatliv i dit hjemliv.

Fordi Jupiter er den naturlige hersker i dit solrige femte hus til underholdning, børn, kreativitet og romantik, kan hjemmelivet være rig for at udvikle din kreative side og for at udforske hobbyer og andre former for underholdning. Der kan være en udvidet familieoplevelse nu. Der kan også være et stærkt ønske om at udtrykke din kreativitet gennem opmærksomhed på hjemmet og hjemlige aktiviteter.

Generelt bringes mere positiv energi til din hjemlige verden, og mangeårige problemer med familien kan blive lagt i seng. Vær forsigtig med at udvide dig selv med hjemmeforbedringer eller større boliger, der er uden for dine midler. Dit personlige liv har en tendens til at overskygge dit professionelle liv eller materielle aktiviteter i løbet af denne cyklus. Forholdet til familien kan forbedres markant nu, selvom allerede eksisterende problemer muligvis kan forstørres oprindeligt.

Dette kan være et godt tidspunkt at etablere en hjemmevirksomhed eller til hjemmestudier. På et mere psykologisk plan øges tilliden til dig selv og følelser af sikkerhed i denne periode.

Potentielle problemer: For store penge, der bruges på boligforbedring, for meget vægt på hjemmet til det punkt, at andre områder i dit liv lider, eller en vis uvillighed til at udvide dine horisonter. At undgå eller undslippe ansvar kan være et problem fra tid til anden. Du ønsker måske at glæde for mange mennesker, og at overdrive ting efterlader dig udmattet, da det ser ud til, at der aldrig er nok tid og energi til at imødekomme alle dine behov.

Fra december 2018 til august 2018 er der dog en fremragende indflydelse hos dig, der hjælper dig med at styrke og få mest muligt ud af de positive effekter af denne transit. Der kan være øgede ressourcer til rådighed for dig til at forbedre dit hjemmeliv. Du drager også fordel af et hjemmearbejde eller hjemme-sundhedsforbindelse, der giver dit liv et pænt løft, og det sker fra januar til september 2018. Når daglige rutiner og arbejde fungerer godt sammen med hjemmelivet, som de gør nu, er du i god form!

hvad er betydningen af ​​tallet 69

For det meste vil du sandsynligvis føle dig følelsesmæssigt sikker og understøttet i løbet af denne cyklus. Dette er en tid med rede-fjerning. Det er en stærk tid for psykoterapi og rensning, da du er villig til at se på roden til problemer. Det er et godt tidspunkt for langsigtet økonomisk planlægning og styrkelse af dit økonomiske billede gennem en form for sammenlægning af ressourcer. Der kan være mere magt og ressourcer til rådighed for dig at etablere dig selv, især gennem et hjem eller en ejendom, men også til langsigtede forretningsmæssige bestræbelser.

Fra 8. november 2018 og fremover udvides din kreative, legende og romantiske side. Dette er en stærk tid for selvudtryk, nye former for underholdning og romantiske udforskninger.

Fordi der har været temmelig seriøs eller endda hård energi i disse livsområder i de senere år, kan denne nye cyklus med dig indtil december 2019 komme som et åndedrag af frisk luft. Du skal have det sjovt med dette!

Dit fokus drejer sig om at have det godt, nyde livet og udtrykke dig på frigørende og givende måder. Dine romantiske og kreative verdener begynder at udvide sig og vokse. Du lærer at udtrykke dig legent og kreativt uden undskyldning, og du er mere villig til at tage nogle personlige risici for at gøre det.

Romantiske muligheder bugner i løbet af denne cyklus; eller chancerne for at sparke tilbage og have det sjovt, udtrykke dig på unikke måder og forfølge hobbyer og underholdning er rigelige. Kreativt set kan du blive fyldt med ideer og planer for at realisere en drøm.

Dette kan være en frugtbar tid på mange niveauer, fysisk og følelsesmæssigt. Denne position er forbundet med afslappet datering og udforskning af romantiske muligheder.

Potentielle negativer: Overdreven vægt på eller opmærksomhed på at have det sjovt til skade for andre livsafdelinger. Det kan især være nødvendigt, at du finder en balance mellem opmærksomhed på arbejde og sundhedsrutiner og opmærksomhed på romantiske og kreative behov, da begge er stærke træk, især i december.

Men for det meste vil du sandsynligvis føle dig understøttet og selvsikker i løbet af denne cirka år lange cyklus. En kæreste, barn eller ven kan åbne dit sind eller hjerte for nye oplevelser. Kreativt set kan du blive godt modtaget, og dit publikum vil sandsynligvis ekspandere.

Områder med sammentrækning og lektioner i enkelhed: Arbejde, helbred, vaner

Dit Leo 2018 Horoscope peger på områder med sammentrækning, begrænsning og nødvendig "slanking" for at teste for stabile fundamenter. Der er altid områder i livet, der kræver mere enkelhed. Tests kan være en del af billedet, når du lærer, at livet med kun vækst og ekspansion kan løbe væk med sig selv.

  • Arbejde
  • Sundhed
  • Vaner

Indtil 2021 er de områder i dit liv, der kræver en "back to basics" -tilgang, forbundet med sektoren i dit solkort, der styrer arbejde, sundhed, daglige rutiner, ansatte, kæledyr og vaner. Der kan være typer af prøver i disse livsområder, som om universet kontrollerer, at fundamentet er stærkt. Ting, der er bygget på svage fundamenter, kan revne under presset fra disse test. De, der er stærke, vil udholde og styrke .

Denne indflydelse vil være hos dig indtil 2021. Det kan mærkes stærkest tidligere eller senere i cyklussen, afhængigt af om du blev født tidligere eller senere i Leo's tegn. I år er de, der er født i de første elleve dage af Leo eller med en Leo Ascendant på 1-11 grader, mest berørt af det i 2018.

Tests kan komme til arbejde og arbejdsforhold i løbet af denne cyklus. Ansvar i dit daglige liv kan veje tungt - de ser ud til at være forstørrede. Sørg for, at du har tendens til dit ansvar og ikke lade dem hænge sammen. Nogle af jer kan endda opleve en form for tab eller skandale på arbejdsfronten, eller muligvis en kraftig aktivitet og magtspil med medarbejdere.

For dem af jer, der ikke er tilfredse med dit job eller uden arbejde, er det ikke sandsynligt, at du springer for at få fat i enhver position, der kommer med nu. Du leder efter noget modent, langsigtet og reflekterende af dine værdier. Fordi du er mere diskriminerende nu, kan valgene dog synes at være slanke.

Den monotone del af dit arbejde kan virke sværere at tage, og det er op til dig at arbejde på omstrukturering nok til at det fungerer for dig. Forsøg ikke at se mangler, klage og lad det være der. Tag det på dig selv at foretage de justeringer du kan for at forbedre dine arbejdsforhold. Belønningen kan være langsom med at transpirere, men de er store, når de kommer!

Dette kan være tilfældet med daglige rutiner, ikke kun arbejdsforhold. Sundhedsspørgsmål er måske lidt mere problematisk end normalt. Alligevel er det sandsynligvis mindre problemer, der kan rettes med ekstra opmærksomhed. I det væsentlige giver denne transit dig et spark i bukserne for at få dine selvplejeprogrammer i god form.

Selvom det arbejde, vi udfører, undertiden kan føles for rutinemæssigt eller kedeligt, kan det også give os en stærk følelse af formål. Vi vil have behov, vi ønsker at hjælpe og støtte andre og gøre vores andel. Hvis du har overdrevet en støttende rolle, eller hvis du har spredt dine energier og ikke virkelig har bemærket, hvor meget du gør, så vil Saturn her stimulere dig til at rydde op. I sidste ende kan du faktisk føle dig mere glad for de tjenester, du leverer og den støtte, du giver, efter at have set et realistisk kig på disse ting og foretaget de nødvendige tilpasninger.

Søg efter måder at afbalancere dine aktiviteter og ansvar. Dette er også en fremragende tid til at forenkle og strukturere dit liv. Fordi energien i dette tema er behageligt og forståeligt for dig inden for disse livsområder, kan du meget velkommen velkommen struktureringsenergien i denne transit på dine daglige rutiner. Sidste gang lignende temaer forekommer var 1988-1990.

Områder med spænding, innovation, uafhængighed og hastighed

Dit Leo Horoscope 2018 peger på områder i dit liv, der ser ud til at fremskynde, så du kan tage nogle risici, innovere og revolutionere.

  • Trossystemer
  • Rejse
  • Perspektiv
  • Uddannelse
  • Karriere
  • Omdømme

I marts 2011 trådte du ind i en lang cyklus, hvor dine overbevisningssystemer og viden ændres og udvikles, og dette er aktivt indtil marts 2019 . I år påvirkes dog nogle af de nye områder i dit liv - især din karriere og omdømme - fra 15. maj til 6. november. Dette tema falder ud og vender derefter tilbage i marts 2019 mere konsekvent. I 2018 er det sådan, at alt går i stykker:

Indtil den 15. maj og derefter fra den 6. november og fremover fortsætter du med en åndelig opvågning af slags. Rejsemuligheder kan opstå. Læring skal være spændende eller banebrydende for dig for at bevare din interesse, men mens du er mindre interesseret i traditionelle emner eller metoder til læring, hvis du er på en uddannelsesvej, skal du sørge for at ”udholde” nogle af disse ting, så at din træning er relevant for dine karrieremål. Livserfaringer er uforudsigelige og spændende. Du omfavner forandring og indarbejder let ændringer i din personlighed.

Dette kan være et tidspunkt, hvor din livssti tager en uventet vending. Selvom dette kan ske i 2018, har denne indflydelse været med dig i mange år. Trangen til at komme ud og omkring er bundet til at gribe fat i dig. Sørg for, at du ikke rykker fra vigtige ansvarsområder eller springer på en båndvogn, der er upraktisk, især i begyndelsen af ​​november og midten af ​​december, når du kunne mærke lidt spænding, da både hjem / familie og eventyr / studier / rejser kan være stærke træk, og det er vanskeligt styre begge. At låne for stærkt til at finansiere dine eventyr kan være et problem for nogle på dette tidspunkt.

Ellers er dette en god tid til muligheder i forbindelse med rejser, udgivelse, salgsfremmende aktiviteter, gunstige juridiske resultater eller uddannelse. Dette kan være en meget romantisk og kreativ periode. Bestemt, kan du finde kanaler og forretninger til selvudtryk, der kan være meget personligt givende.

Fra 15. maj til 6. november 2018 åbner og ændrer din karriere, professionelle projekter, omdømme og offentlige image. Disse livsområder kan være uforudsigelige - livskortens områder - men også meget stimulerende og innovative. Du kan bringe nyt indblik i dit arbejde.

Dette kan være et tidspunkt, hvor du tager en uventet vending i dit arbejde. Selvom dette kan ske i 2018, spænder denne indflydelse i mange år og vender tilbage mere permanent i marts 2019. Sørg for ikke at hoppe på en båndvogn, der er upraktisk. Mens du foretrækker at indstille dit eget tempo i dit arbejde, skal du forsøge ikke at blive ensom i dit professionelle liv. Andre kan have værdifulde input, som du muligvis savner, mens du er for travlt med at hævde din uafhængighed!

Bemærk, at denne indflydelse starter mere konsekvent fra marts 2019 frem (indtil april 2026).

Områder med forandring, rensning og transformation

Dit Leo Horoscope 2018 afslører livsområder, hvor forandring og transformation finder sted. Det er en tid for "ude med det gamle, ind med det nye."

  • Sundhed
  • Arbejde
  • Service
  • Rutiner & vaner
  • Partnerskaber
  • Personlighed
  • Uafhængighed
  • Privat eller åndeligt liv

Holdninger til arbejde, tjenester, du leverer for andre, daglige rutiner og helbred ændrer sig fortsat i år, og det vil de i mange år fremover. Dette er en god periode for at befri dig selv fra dårlige vaner eller rutiner, men vær forsigtig, så du ikke erstatter en dårlig vane med en anden!

Selvfølgelig kan der være tidspunkter, hvor disse ændringer medfører friktion, og i 2018 er det mere sandsynligt, at det sker i slutningen af ​​november , hvor overdreven og overdreven kan være et reelt problem ved at spise i dit kreative eller romantiske liv. Pas på for overskydende og brændende stearinlys i begge ender, hvilket er en virkelig fristelse.

vandmandhoroskop december 2018

I 2018 fortsætter Månens knudepunkter og formørkelsesaktivitet fortsat med at finde en balance mellem samarbejde og uafhængighed - dette er udfordringen (og glæden). Din personlighed og dine partnerskaber udvikler sig på vigtige måder. Dine definitioner af "mig" og "dig" ændrer sig. Spørgsmål om personlig mod, selvtillid og uafhængighed kommer på spidsen. Det personlige udseende, din krop og dit image bliver specielt vigtigt. For nogle vil ægteskab eller skilsmisse være i fokus. For de fleste vil udskæring af en personlig identitet, der inkluderer en betydelig anden, der fremmer deres egen personlige vækst, komme i stærkt fokus.

Den nordlige knude i dit eget tegn indtil den 6. november peger på et reelt behov for at lære at stole på dig selv, hvilket i sidste ende vil give dig glæde og muligheder. Arbejd med balancen mellem uafhængighed og partnerskab, især omkring formørkelserne i januar / februar og juli / august.

En formørkelse i midten af ​​juli såvel som North Node's nye transit af din privatlivssektor fra 6. november, trækker op temaer, der vil spille mere ud i 2019, men en første skubbe opstår nu. Den nordlige knude i din sektor af afslutninger, spiritualitet og privatliv fra november og frem peger på et reelt behov for at oprette forbindelse til din indre verden, såvel som at hjælpe og støtte andre, da disse ting kan give vidunderlige fordele og meget glæde i dit liv .

Årlig oversigt 2018 Horoskoper:

Vælg et tegn VæderTaurusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittarius CapricornAquarius Fisker

Se vores detaljerede månedlige horoskoper og daglige horoskoper.

Relateret læsning:

Leo månedligt horoskop

Leo Horoscopes: Gratis astrologiprognose. Forudsigelser ...
Læs mere

Leo Daily Horoscope

Leo Daily Horoscope, i dag inden for astrologi, forudsigelser ...
Læs mere

Leo Sun Sign-kompatibilitetskampe

Cafe Astrology tilbyder solskiltkompatibilitet: Kampe til Leo ...
Læs mere

Leo Horoscope Preview fra 2019

2019 Leo Horoscope Preview {På denne side} Leo Horoscopes, År 2019: Oversigt / forhåndsvisning af året fremover for stjernetegn ...
Læs mere

Leo 2019 Love Horoscope

Leo 2019 LoveScope {Love Horoscopes 2019} En horoskopguide til det kommende år for kærlighed, romantik og forhold til Leo ...
Læs mere

Leo gode dage kalender

Leo: Gode dage og bedste dage for penge, kærlighed, tiltrækning, muligheder, forhold, karriere og succes ...
Læs mere

Leo Ascendant Horoscope

Leo Ascendant Horoscope Daily Horoscopes for Leo Ascendant (And Leo) Back Ascendant Sign Horoscopes: Følgende horoskoper for den nuværende ...
Læs mere

Mere om Leo Ascendant, Leo Rising Sign

Cafe Astrology fortolker Ascendanten i Leo, Leo stigende tegn ...
Læs mere

    Udvalgt på Cafe Astrology:

    7474 englenummer

    Klik for årlige prognoser

    Mere at udforske på Cafe Astrology:

    • Cafe Astrology Home
    • Artikler: Lær astrologi
    • Astrologien om kærlighed og sex
    • Kompatibilitet
    • Anbefalede astrologibøger
    • Bedste tider for forretningssucces, held og lykke og romantik & seksualitet
    • Webstedsindeks
    • Vædderen
    • Taurus
    • tvilling
    • Kræft
    • Leo
    • Jomfruen
    • Vægten
    • Scorpio
    • Skytten
    • Stenbukken
    • Vandmanden
    • Fiskene