2018 Stenbukken Horoskop Preview - November 2022

2018 Stenbukken Horoskop Preview



{På denne side}
Horoskop 2018 kærlighed

Stenbukken Horoskop, År 2018: Resumé / forhåndsvisning af året fremover for stjernetegn Stenbukken.

Stenbukken Horoskop Oversigt

Følgende er et oversigtshoroskop for stjernetegnet af Stenbukken geden for året 2018.

(Klik på et hvilket som helst tegn ovenfor for at navigere til det tegnets forhåndshoroskop).

2018 Stenbukken Horoskop Preview

Vælg et andet tegn

Vædderen
Taurus
tvilling
Kræft
Leo
Jomfruen
Vægten
Scorpio
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
Fiskene
Alle tegn

Flere Stenbukken Horoskoper

Daglige
Månedlige
årlig
Årlig kærlighed

Udvidelsesområder i 2018 for Stenbukken: Venskab, netværk, sociale og lykke mål, privatliv, åndelighed

Dit Stenbukken 2018 Horoskop peger på områder i livet, der er bestemt til at udvide og vokse .

Indtil 8. november 2018 fortsætter dine forbindelser til andre, gruppeforeninger og venskaber og udvides. Denne indflydelse har været med dig siden oktober 2018og fortsætter indtil november 2018.

Dette er en tid til at føle dig betydeligt mere sikker på fremtiden og om din evne til at sætte planer i gang, der giver dig mulighed for at udføre nogle af dine mest elskede håb og drømme .

Det er en tid, hvor du er fyldt med ideer om fremtiden. Du planter såkaldt frø med det formål at komme i gang med projekter, der vil høste belønninger i fremtiden. Selvom dette kan være spændende, skal du prøve ikke at tage på mere end du kan håndtere. Din vision er ret optimistisk, og du overvurderer måske, hvad du er i stand til at gøre ad vejen! Imidlertid kan et eller to projekter være inspirerende og også ret innovative.

Med mere kontakt med andre, uanset om det drejer sig om en udvidet gruppe af forbindelser eller online, er du sikker på at komme med nye ideer og blive inspireret. Andre kan pege dig i nye retninger. Der kan være en årsag til, at du arbejder entusiastisk mod. Et nyt kommunikationsprojekt kan begejstre dig og bringe dig i kontakt med interessante, hjælpsomme mennesker. Forretningsindtægter eller muligheder for at udvide selvstændig virksomhed bør stige.

Dette kan være en tid med spirende venskaber og / eller gruppeinddragelser. Nye mennesker kan komme ind i dit liv og opsøge dit venskab, eller eksisterende venskaber kan opdateres eller forbedres. Muligheder for at gå videre eller til nye læringserfaringer kan komme gennem associerede, venskaber og netværk.

Potentielle udfordringer: Alt for ofte fokus på aktiviteter, der tager dig væk fra dit praktiske ansvar. Der kan være udfordringer relateret til hjem og familie og problemer med at finansiere dine drømme og planer.

Men for det meste drager du sandsynligvis fordel af denne periode i dit liv for at udvide dit sociale liv og dine venner og drømme op for spændende nye veje for fremtiden. Nogle af jer kunne være at møde en partner gennem en ven, samarbejde med en ven eller nyde forbedrede forhold til en betydelig anden, især fra december 2018 til august 2018 . Der er også særlig energi med dig fra januar til september 2018 for at øge din appel med venner og netværk. Dine inderste håb, ønsker og drømme kan være en reel drivkraft bag mange af dine handlinger i år.

Fra den 8. november udvides din spirituelle verden, medfølelse, privatliv og tolerance. Fortidens spørgsmål forstørres i dit liv nu. Du har en tendens til at sortere gennem de holdninger, der tjener dig godt, og den adfærd, der skal gå for at du skal vokse og forbedre dig i løbet af denne cyklus, der løber indtil december 2019.

Dette er generelt en varm, beskyttende cyklus, selvom med Jupiter i baggrunden i dit diagram, kan der være en vis mening, at du ikke virkelig lever eller oplever dit liv til fulde, eller at din livsglæde ikke er så åbenbar for andre . Du udforsker muligvis rådgivning, åndelige eller psykiske talenter. Der kan være nogle ofre involveret i dine personlige forhold.

Du kan også være særlig medfølende og empatisk. Dette kan være en god periode til frivilligt arbejde eller for arbejde, der udføres bag kulisserne, privat eller i hjælpearbejderne.

Du er omgængelig, når lejligheden kræver det, men i løbet af denne cyklus får du en masse ekstra glæde gennem ensomhed eller tider med at lægge lavt og holde dig selv.

Potentielle udfordringer: Escapism. Du kan ofte blive fristet til at undslippe dit daglige ansvar og udfordringer og bør undgå afhængighed af stoffer, drikkevarer eller andre "glamourøse" former for flugt.

Jupiters indflydelse betragtes generelt som positiv, og det er i sidste ende. Det virker dog for at forstørre det område af diagrammet, det påvirker, og til tider kan det være ubehageligt, hvis du har problemer i dette område, i det mindste indledningsvis. I dit tilfælde, hvis du er ensom, eller hvis du føler dig hjælpeløs, og hvis du har problemer overfor din fortid, kan denne indflydelse øge disse problemer. I sidste ende er det til gavn. Kosmos beder dig nu om at overgive nogle af dine tilknytninger og overgive sig til det ukendte. Frigørelse af kontrol er nødvendigt. At opbygge din tro er det arbejde, du udfører nu. Mens din tendens er at spille en støttende rolle for andre på dette tidspunkt, hvis du er taget for langt, bliver du nødt til at trække nogle grænser, når det kommer til din energi og tid. Der er stærkere glæde ved at være til service for andre, men vær forsigtig, at du også passer på dig selv.

For det meste vil du sandsynligvis føle dig følelsesmæssigt sikker og understøttet i løbet af denne cyklus. Dine opfattelser øges. Din evne til at ofre for andre eller for forfølgelser, som du tror på, øges, og du bygger selvtillid, når du hjælper og støtter andre.

Områder med sammentrækning og lektioner i enkelhed:

Dit Stenbukken 2018 Horoskop peger på områder med sammentrækning, begrænsning og nødvendig "slanking" for at teste for stabile fundamenter. Der er altid områder i livet, der kræver mere enkelhed. Tests kan være en del af billedet, når du lærer, at livet med kun vækst og ekspansion kan løbe væk med sig selv.

  • Personlighed
  • Måde
  • Legeme

Indtil 2021 er de områder i dit liv, der kræver en "tilbage til grundlæggende" tilgang, forbundet med sektoren i dit solkort, der styrer din personlige måde, personlighed, image og udseende på. Denne sektor bestemmer også, hvordan du sætter ting i gang - din første impuls til at klare daglige krav. Der kan være tests af slags i disse livsområder - som om universet kontrollerer, at fundamentet er stærkt. Ting, der er bygget på svage fundamenter, kan meget vel revne under presset fra disse test. De, der er stærke, vil udholde og styrke.

Denne indflydelse er med dig indtil 2021. Det kan mærkes stærkest tidligere eller senere i cyklussen, afhængigt af om du blev født tidligere eller senere i Stenbukkenens tegn. I år er de, der er født i de første elleve dage af Stenbukken, og dem, der har en Ascendant på 1-11 grader Stenbukken, mest påvirket. (Stenbukken født 23. december - 2. januar, og dem, der har en Stenbukken Ascendant på 1-11 grader).

I løbet af denne cyklus er du sandsynligvis mere forsigtig, end du normalt er, og til tider pessimistisk. Denne transit giver dig ikke mulighed for at fortsætte med illusioner om selvet, kroppen og personlige evner. Slutresultatet er en nyfunden identitet og en realistisk forståelse af jeget. Med hensyn til karriere og projekter er udadvendte tegn på fremskridt måske ikke så kommende, men alligevel vil det arbejde, du udfører under denne transit, lægge et fundament for fremtidig succes og fremskridt!

Det er en stærk tid for bogstaveligt talt at slanke, hvis det er et mål. Du kan med succes begynde nye og forbedrede sundhedsregimer, diæter og lignende, simpelthen fordi det er et tidspunkt, hvor du ser i spejlet og ser dig selv tydeligt (i stedet for det, du vil se). Du kan være seriøs i denne fase med mere bekymring for dit ansvar og pligter. Du kommer i kontakt med din indre styrke, og det tager lidt tid og justering. Dette er en forankringsenergi, der får dig tilbage i kontakt med virkeligheden.

Dette er også en betydelig periode for spørgsmål omkring din personlige identitet og selvbillede med Saturn, din lineal, i dit tegn. Prøv ikke at komme på som en tung i denne periode - ikke alle gennemgår den samme cyklus på samme tid som dig. Andre ser dig dog som mere ansvarlig. Selvdisciplin kommer mere naturligt også.

Den bedste måde at håndtere Saturns transit gennem dit skilt er at imødekomme dit ansvar efter bedste evne. Se nærmere på de områder, du har tilladt at glide, og lyt til dine følelser af skuffelse, men lad ikke dette blive til beklagelse eller harme . Fokuser i stedet på forbedringer og husk på lang sigt. Kortsigtighed nu kan få dig i problemer. Utålmodighed vil ikke blive belønnet.

Mens Saturn i ens eget tegn ikke er den mest ønskede transit, forstår Stenbuber Saturnine energi og klarer sig godt med det. Saturn klarer sig meget godt i Stenbukken, med andre ord. Sidste gang Saturn transiterede Stenbukken var fra 1988-1990.

Områder med spænding, innovation, uafhængighed og hastighed: Hjem, familie

Dit Stenbukkenhoroskop i 2018 peger på områder i dit liv, der ser ud til at fremskynde, så du kan tage nogle risici, innovere og revolutionere.

I marts 2011 trådte du ind i en lang cyklus, hvor familie- og hjemmeliv kan være uforudsigelige og usædvanlige, men også inspirerende og spændende. Denne indflydelse er med dig indtil marts 2019 med undtagelse af 15. maj til 6. november i år, når du får en forsmag på det kommende syv-års tema. Disse temaer er inddelt i år som følger:

Indtil 15. maj og derefter efter 6. november kan du beslutte (eller du allerede har besluttet) at bevæge dig under denne cyklus, eller være i stand til, eller du kan dramatisk ændre din holdning til dit hjemlige liv. Der søges mere frihed, og hvis din nuværende indenlandske opstilling føles begrænsende eller begrænsende, skal du foretage vigtige ændringer.

Hjemlivet kan være op i luften på en eller anden måde i denne periode af dit liv. Der kan være en følelse af at være urolig eller usikker på, hvor du f.eks. Ønsker at lægge rødder. Bestemt, du kan ikke tvinge konvention eller tradition for familie eller hjemmet under denne transit.

Din holdning til fortiden og traditioner ændrer sig også ganske hurtigt. Gamle bånd til din fortid kan blive afbrudt, og til tider kan dette være foruroligende, men ideelt set tager du vigtige skridt hen imod udskæring af en identitet, der bedre passer til den "sande dig."

Pludselige ændringer, oprørskhed eller konflikter kan især opleves i begyndelsen af ​​november og midten af ​​december . Undgå at reagere blindt på udfordringer, og føl i stedet , hvad der er vigtigt for dig, inden du griber ind. Du kan opleve et stærkere ønske om at forfølge det sociale liv eller mål, og dette kan komme i konflikt med handlingen på hjemmefronten. Hjemme krav og personlige krav konkurrerer, og du kan komme overbord i begge eller begge områder. Restlessness er sandsynligvis. Pludselige muligheder eller udfordringer kan dukke op i forbindelse med hjem, familie og karriere. I sidste ende fører de til en mere afbalanceret tilgang til dit liv.

Fra 15. maj til 6. november 2018 går du ind i en lang periode, hvor dit romantiske og kreative liv kan være uforudsigeligt og usædvanligt, men også inspirerende og spændende. Du er mere tiltrukket af mennesker, der er fritidsfulde, individualistiske og måske endda excentriske på et romantisk plan - eller det er disse typer mennesker eller oplevelser, du tiltrækker i dit liv. Dit romantiske liv vil helt sikkert være meget farverigt i år og i de kommende år. Du tapper også dit "indre geni", når det kommer til at udtrykke dig selv kreativt. Dette kan være en meget opfindsom periode. Usædvanlige muligheder for at møde mennesker dukker op. Dette kan være en tid med ukonventionelle kærlighedsforhold for nogle.

nummer 35 betyder

Bemærk, at denne indflydelse starter mere konsekvent fra marts 2019 frem (indtil april 2026).

Områder med forandring, rensning og transformation: Personlighed, billede, holdning, indkomst, delte aktiver, selvværd, intimitet

Dit Stenbukkenhoroskop i 2018 afslører livsområder, hvor forandring og transformation finder sted. Det er en tid for "ude med det gamle, ind med det nye."

Din ydre personlighed og måderne, hvorpå du nærmer dig livet og udfordringerne, fortsætter med at ændre sig i år. Din personlighed fortsætter med at forme igen i 2018. Dette er bestemt en tid til at opfinde dig selv igen! Du bliver nødt til at modstå trangen til at kontrollere begivenhederne i dit liv, hvordan du støder på andre og din måde i denne vigtige cyklus. Du lærer om dine indre motiveringer, og nogle gange kan dette være en ubehagelig proces, fordi du kommer i kontakt med de mørkere elementer i din psyke på samme tid. Dog lærer du i sidste ende, at du ikke kan kontrollere begivenhederne i dit liv, og at du ikke kan kontrollere andre, og hvordan de har det med dig, men du kan lære selvkontrol.

Du tapper ind i din indre kraft, og hvordan du håndterer den vil gøre hele forskellen i kvaliteten på dine oplevelser nu.

Udfordringer med denne transit er mere tilbøjelige til at vise sig i slutningen af ​​november , hvor du måske har taget alt for mange personlige og professionelle mål, end det er nyttigt for dig. Opret ambitioner, men skub ikke dig selv for hårdt og undgå at gå over toppen. Anerkend grænser, så vanskelige som dette kan se ud i øjeblikket! Dette gælder især fra november frem, når det er vigtigt at respektere dit ekstra behov for hvile og afslapning.

I 2018 fortsætter nordnoden med at udfordre dig til at forbedre dit økonomiske billede. Dine finanser udvikler sig på vigtige måder. Afhængigheder af andre afsløres og kan føle sig ubehagelige i starten. De måder, du håndterer penge på, skal ændres, men også din holdning til, hvor effektivt du kan tjene penge, spare og være afhængig af dig selv. Du oplever et stærkt behov for at eliminere ting, du ikke længere har brug for. Du kan opleve, at din holdning til at komme videre forbedres i direkte forhold til din evne til at slippe af med overskydende bagage - det bogstavelige fører til det figurative. Shuffling omkring din økonomi er sandsynligt.

Den nordlige knude i din intimitetssektor indtil den 6. november peger på et reelt behov for at dele dig selv med andre på effektive, styrkende måder, især omkring formørkelserne i januar / februar og juli / august.

Med en formørkelse i midten af ​​juli og den nordlige knudepunkt i din partnerskabssektor fra 6. november, vil du se begyndelsen på et nyt tema, der afspilles mere fuldstændigt i 2019, og du bliver opfordret til at imødekomme dine behov og ønsker at samarbejde eller gå på kompromis og dele.

Din planetariske hersker i 2018: Saturn, din hersker, er nu i dit tegn og sætter dig i en stærkere position. Saturn er retrograd fra 17. april til 6. september, og dette er en naturlig periode for at få vejret, indblik og revurdere dine mål. Resten af ​​året, Saturn er direkte, og du har en tendens til at føle dig mest effektiv til at handle.

Årlig oversigt 2018 Horoskoper:

Vælg et tegn VæderTaurusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittarius CapricornAquarius Fisker

2018 Kærlighedsguider / Horoskoper for hvert tegn til prognoser inden for romantik og forhold.

Udvalgt på Cafe Astrology:

Klik for årlige prognoser

Se vores detaljerede månedlige horoskoper og vores daglige horoskoper.

Mere at udforske på Cafe Astrology:

  • Cafe Astrology Home
  • Artikler: Lær astrologi
  • Astrologien om kærlighed og sex
  • Kompatibilitet
  • Anbefalede astrologibøger
  • Bedste tider for forretningssucces, held og lykke og romantik & seksualitet
  • Webstedsindeks
  • Vædderen
  • Taurus
  • tvilling
  • Kræft
  • Leo
  • Jomfruen
  • Vægten
  • Scorpio
  • Skytten
  • Stenbukken
  • Vandmanden
  • Fiskene